Sunday, July 10, 2011

Hakkame blogima!

Palju on küsitud, miks meie MTÜ-l ei ole foorumit, kuhu tagasisidet postitada. Sai siis mõeldud, et parim võimalus selleks on luua selleks meile väike blogi. Siin saame lähemalt rääkida ka oma põnevatest tegemistest, mis alati põhikodulehe ei mahu.

Eile sai Ilumetsas käidud ning Ilumetsa-Enega juttu räägitud. Ene rääkis, et viimasel ajal tuleb matkajaid üha enam ja enam ning ta on matkalistega ikka juttu teinud, mida nad uudistama lähevad ja kuidas nad meie kandi avastasid. Ning üllatus - üllatus, üks grupp teise järel olevat rääkinud, et tulid Ilumetsa just kodulehelt saadud info põhjal. Viimati olevat just väike seltskond ühte metsaonni ööbima siirdunud.

Hästi suur rõõm oli seda kuulda. Just selles mõttes, et meie vaev ei ole tühja läinud ja keegi tõesti oma retke just tänu meie kodulehele ette on võtnud. Hästi tore oleks matkajatelt tagasisidet saada, kuidas meeldis ja mida ehk kodulehel teistmoodi teha või mida lisada.

Ene tuli ka suurepärase mõtte peale, mida meie MTÜ järgmiseks ette võiks võtta. Nimelt juba järgmisel nädalal 23. juulil toimub meie lähedal Võõpsus ETV saate Lauluga maale salvestus. Selleks ajaks peaks kõigile liikmetele valmis tegema meie MTÜ logodega särgid ning siis ühiselt laulma minema. Tundub ju päris hea plaan olevat!

Panen siia väikese fotomeenutuse meie 30. mai õhtuselt ühissõidult Ilumetsast Oravale, mil sai ka üldkoosolek peetud. Mina ja Tiit oleme hoolega rongi saabumist pildistanud, nii et paraku antud pildilt välja jäänud, aga minu meelest tuli päris ilmekas foto välja!





Klienditeenindajaks oli tol õhtul Rein, kes meie grupi sisenemise üle üsna üllatunud oli, sest tavaliselt minnakse õhtul Ilumetsas ikka maha, mitte ei sõideta sealt Oravale! Rein küsis naljatledes, kas Ilumetsas on viimati mobilisatsioon välja kuulutatud.

1 comment:

  1. Kindlasti pole paha, kui saate üles panna infot, kui peaks muutuma midagi matkaja jaoks, näiteks Ilumetsa-Värska bussi olemasolu, eriti kui see rongiga seotud. Google otsingus tuleb nii välja rohkem Ilumetsa seotust ümbritsevaga ja veelgi rohkem leitakse Teid edaspidi üles.

    Kindlasti võtke käsile ka laup õhtuse rongi käikupaneku teema, see eriti oluline suviti matkajatele jalavaeva vähendamiseks kahepäevasel kandis liikumisel.

    ReplyDelete