Saturday, March 9, 2013

KÄIVITUS ILUMETSA ÖÖAKADEEMIA

Ilumetsas käivitus edukalt ööakadeemia koolituste sari. Reedel, 1. märtsil korraldatud koolitusel osales kokku 25 huvilist.


Koolituse käigus rääkis lektor Eda Rööpmann teemal "Rasked kõnelused". Kahe loengu tulemusel jõudsime järeldusele, et konfliktsituatsioonil on alati kaks poolt ning teadliku suhtlemisviisi valiku korral suudame säästa nii ennast kui ka oma vestluspartnerit. Koolituse õnnestumisele aitasid kaasa suurepärased osalejad, kes loengu käigus aktiivselt sõna võtsid.


Kahe loengu vahel sõitsime reisirongiga Verioralt Ilumetsa ja külastasime Ilumetsa meteoriidikraatrit. Talvine hilisõhtune rada oli imeilus. Osalejatele jättis kõige sügavama mulje see hetk, kui kõik taskulambid kustutatud said ning öö hääled mõjule pääsesid.

Tänu hästi õnnestunud esimesele ööakadeemia üritusele oleme julgenud plaanida juba ka järgmist! Uus ööakadeemia uutel teemadel toimub juba reede, 19. aprilli hilisel õhtul. Siis külastame muuhulgas Süvahavva villavabrikut. Registreerimine on alanud ning hetkel on võimalik registreeruda soodushinnaga! Lähem info meie koduleheküljel www.ilumetsa.planet.ee.

No comments:

Post a Comment